c/Sardenya 546, 08024 Barcelona
931 445 739 - 661 359 322

Serveis

Els Tractaments

Exploració biomecànica de la marxa

La biomecànica és un estudi del moviment i de les diferents forces que actuen en el nostre cos i la relació que hi ha amb les possibles patologies o alteracions.

Plantilles personalitzades

Les nostres plantilles són 100% personalitzades a cada cas i cada pacient.
Un estudi biomecànic ens permet conèixer la patologia del pacient i triar el material més adient pels suports plantars, segons les necessitats específiques de cada peu.

Quiropòdia

És un tractament podològic que consisteix en l’eliminació de les callositats i alteracions de les ungles dels peus.

Òrtesis de silicona

Les realitzem a mida i la seva funció és corregir patologies de l’avant-peu i alteracions digitals

Cirurgia podològica

Berrugues plantars

Aquestes lesions apareixen a la planta del peu i a la palma de la mà. Tenen un aspecte semblant a la dels helomes (“ulls de poll”) o durícies. Es diferencien per no presentar-se en punts de pressió. Presenten uns punts negres anomenats papil·les i fan més mal a “pessic” que a la pressió.

Fongs a les ungles (Micosis unguials)

La micosis és una infecció per fongs; és la malaltia que més freqüentment afecta les ungles dels humans essent la responsable de la mitat dels casos d’alteracions unguials.

Ungla encarnada

L’onicocriptosis apareix quan un dels laterals de la ungla es clava sota de la pell del dit.

Atenció a domicili

El servei d’atenció al domicili està adreçat a persones que, per raó d’edat, dependència o discapacitat tenen limitada l’autonomia.

Les Especialitats

Podologia pediàtrica

L’àrea de la podologia pediàtrica és l’encarregada de prevenir i tractar els problemes múscul-esquelètic de les extremitats inferiors dels nens i adolescents.

Per poder diagnosticar i tractar les diferents patologies abans de que les lleis òssies actuïn, és important realitzar una revisió a partir dels tres anys.

La detecció precoç de qualsevol deformitat o anomalia és fonamental per corregir o disminuir al màxim la patologia present i minimitzar les futures conseqüències.

Podologia esportiva

Depenent de cada esport, categoria i pacient hi ha unes necessitats específiques.

La prevenció de les lesions va lligat a una millora del rendiment esportiu. Lo ideal és realitzar un estudi biomecànic de la petjada previ a l’aparició de la lesió.

Peu diabètic

Els pacients diabètics, en un elevat percentatge, poden desenvolupar úlceres al peu. Les complicacions derivades d’aquestes lesions són la primera causa d’ingrés hospitalari d’aquests pacients i representen la principal causa d’amputació no traumàtica de les extremitats inferiors.

Podologia geriàtrica

Ajuda a tractar o minimitzar les patologies i problemes que provoca el pas del temps en els peus de les persones grans, i que contribueix a disminuir la seva qualitat de vida i a vegades limiten la seva activitat física.

Vols més informació?